Jak a v čem vozíme hry?

Teď před prázdninami, dovolenými a výletováním se často ptáte, jak a v čem se dají vozit hry na cestách. Máme pár ozkoušených tipů, ale pro každou příležitost se hodí něco trochu jiného. Na dovču autem vozíváme velkou bednu z Ikea, na malý výlet vlakem třebas jen 2-3 hry v batohu. 

Když je v autě místo

Když jedeme na velkou dovolenou a máme v autě místo (na hry se vždycky najde), bereme s sebou průhlednou krabici z Ikea. Je o dní vidět, co v ní je, je velká, pevná, hry se nezničí, nevysypou. Krabice Samla 45l (56x39x28 cm). Máme v ní i dráky na karty, misky na házení kostek, knihy s herními tipy i nějakou tu venkovní hru. 

unnamed (91)

 
IDEAL BOX XL - halda her v krabičce
Když jedeme někam na návštěvu, na výlet, setkání s přáteli v kavárně nebo na menší dovolenou, bráváme hry v nějaké krabici, kufříků, bedýnce. Vyzkoušeli jsme kde co. Třeba box na nářadí Ideal box XL, kterej jde i štosovat na sebe a propojovat. Do jednoho se vejde cca 10 her a máme tři spojené, čili 30 her. Uvnitř jsou tři části a nastavitelné přepážky. Vejdou se tam klasický karty, kostky i jiný komponenty. Návody si dáváme do průhledný obálky, kterou jsme si nalepili na vnitřní stranu víka krabice. 
 
unnamed (58)unnamed (60)
 
unnamed (62)IMG-7078
 
Termotaška na tábor
Letos si děti samy vybraly hry na svůj třínedělní turistický tábor pod stan. Protože v Ideal boxech je ve hrách dost bordel a občas nějakou vyndáme a zapomeneme důležité komponenty a tak, balíme raději hry v origoš krabičkách. U fillerů (výplňových her) to jde, krabičky jsou malé. Dětem jsme vše zabalili do hranaté menší termotašky, hry možná tolik nenavlhnou a taška je kraktická. uvidíme, jaká bude odezva. Je to neotestovaná novinka. 
 
IMG-7096
IMG-7091
 
Taštička na vyprávěcí kostky
Mezi hrami pro děti vidíte plyšovou mnohostěnnou kostku, to je taštička na vyprávěcí kostky (my ji tak používáme), kterou jsme čerstvě pořídili. Je na zip a vejdou se do ní všechny naše kostiky. A že jich máme. Dva druhy z Flying tiger, jedny doktorský malý bílý klasický z Blackfire, jedny nádherný dřevěný pohádkový z Anglie. A to máme ještě s Harry Potterem, ale o ty se děti bojí a ven je neberou. Kostka na zip byla divná, jako by balńek či co, takže jsme ji vyřízli vnitřnosti, odstřihli podšívku a poslouží parádně. Jinak nám děti brávaly taštičku na zip ze hry Bananagrams, do tý se taky kostek vejde hapafuk. 
 
IMG-7084
IMG-7083
 
Miska na kostky
Ve výbavě na cesty nikdy nesmí chybět miska na házení kostek. Aby kostky nelítaly všude kolem a nedělaly rambajz na stole. Nejraději máme ty kožený, který jdou rozložit úplně do placata, protože mají v rozích cvočky zapínací. 
 
unnamed (59)
 
Herní brašna
Ouplnej obrgigant pak je deskoherní brašna. Máme čerstvě uloveno, využijeme, když rozvážíme naše hry do distribuce nebo jedem někam přednášet a vezem hodně her na ukázku či jako dárek. Ale myslím, že i na dvoču se to šikne. Ta Samla ikea krabice do tašky asi přesně pasuje. Jinak taška se dá koupit i s pevnou eurobednou uvnitř, tu ale my nemáme. Takže Ikea Samla to jistí a nebo jsme zjistili, že v Obi mají přesně padnoucí umělohmotnou skládací krabici. To nám přijde the best. Bez výplně nám taška přijde nepraktická, že hry neochrání, váely by se po sobě, mohly by se v autě poničit. My mysleli, že taška drží tvar i bez výplně... A ještě máme na cestě malej roztomilej kufřík od francouzský značky Djeco
 
Untitled design-4
 
To je za nás asi všechno, v čem vozíte hry vy? Napiště nám na alice@4kavky.cz nebo třeba na Facebook 4 Kavky