Pokřtili jsme hru Dorty jsou vrženy

Křest čehokoli je jako rituál. Uvítání do světa. Štempl, že se fakt něco stalo, že něco nového existuje a my jsme za to rádi. Křty nemusejí být velké, ale jsou důležité. Proto jsme tento týden pokřtili naši novinku Dorty jsou vrženy autorů Petra Vojtěcha a Jindřicha Pavláska. Symbolicky jsme se sešli v úžasném deskoherním podniku Bohemia Boards and Brews v pražských Vršovicích, kde kluci léta hru testovali a jsou tu štamgasti. Hru jsme polili, dorty jsme neházeli, ale jeden jsme si snědli. Tak. A teď tfuj, tfuj Dortíčky, ať se vám daří. 

Dorty_křest_28

Dorty_křest_27

Autoři hry Dorty jsou vrženy jsou velice renomovaní a vyšla jim hora her. Většinu dělali spolu, na jiných spolupracoval třeba jen jeden z nich. Nejnověji se od nich můžete těšit na hru Žižka. 

Dorty_křest_22

Vlevo: Petr Vojtěch, vpravo: Jindra Pavlásek. Kluci jsou autoři mnoha her a Dorty jsou vrženy jsou zatím jejich poslední kousek. 

Dorty_křest_13

Byly jsme tam my 4 Kavky + tchýňka Iva, oba autoři se svými drahými polovičkami a manželé Anička a Petr z Myšího doupěte s roztomilým deskopotěrem Maxem. 

Dorty_křest_10

Dorty_křest_6

Dorty_křest_24

Dorty_křest_31

Dorty_křest_33

Dorty_křest_36

Dorty_křest_39

Dorty_křest_54

Naši "Myšáci" - manželé z Myšího doupěte - Anička a Petr a jejich betatester Max. Právě oni upekli 6000 dortíčků do naší hry.